Μερικές από τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις μας Starlink, ανά την Ελλάδα.

Η σελίδα μας βρίσκεται διαρκώς υπό ενημέρωση. Ωστόσο μπορείτε να δείτε μερικές από τις δεκάδες εγκαταστάσεις μας με συνοπτικές περιγραφές και υλικό σε βίντεο από την συνολική εγκατάσταση κάνοντας πάνω κλικ.

Εδώ να τονίσουμε ότι **δεν** κάνουμε μεταπώληση του Starlink Kit, όμως αναλαμβάνουμε την συνολική διεκπεραίωση, όπως: την αγορά του, παραλαβή-παράδοση του, μελέτη του ακινήτου σας, επαγγελματικού ή οικιακού και όχι μόνο, προμήθεια επιπλέον εξοπλισμού, με σκοπό την σωστή τοποθέτηση του τόσο για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας για ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα όσο και για την συνολική εμπειρία των χρηστών. Επίσης είναι πολλές οι περιπτώσεις που δεχόμαστε αιτήματα από χρήστες που ήδη τρέχουν την υπηρεσία της Starlink και αναλαμβάνουμε να κάνουμε optimize (βελτίωση) είτε λόγο λάθος τοποθέτησης είτε λάθος setup εξοπλισμού.  Επιπλέον είμαστε η πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία στην Ελλάδα σε εγκαταστάσεις Starlink ενώ παράλληλα κατασκευάζουμε custom made mounts (βάσεις για την σωστή τοποθέτηση του πιάτου σας). Η εταιρεία μας και η ομάδα μας με πολυετή εμπειρία στα δίκτυα, αποτελείται από 5 άτομα, 4 τεχνικούς πεδίου και 1 άτομο που θα αναλάβει προσωπικά το αίτημα σας στο service@ittechlab.gr ή στο sales@ittechlab.gr .

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

1

Μακεδονία

Εγκατάσταση #Starlink στη βόρειο Ελλάδα με δική μας δωρεάν custom βάση, σε λατομείο με καλωδίωση με προστασία και τοποθέτηση Outdoor Wifi. Προμήθεια εξοπλισμού και περιφερειακών για την κάλυψη αναγκών σε εφαρμογές γραφείου. Τέλος σύζευξη μέσω site-to-site VPN με την έδρα της επιχείρησης τόσο για τις εμπορικές-λογιστικές εφαρμογές αλλά και την λειτουργία ωρομετρητών στο απομακρυσμένο σημείο.

2

Χαλκιδική (Σκάλα Φούρκας)

Εγκατάσταση #Starlink με δική μας δωρεάν custom βάση στη #Χαλκιδική. Προμήθεια εξοπλισμού #Tp-Link, εγκατάσταση και παραμετροποίηση access points και περιφερειακών. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_ampelokipoi_athens

Αθήνα

Εγκατάσταση #Starlink + #fiber Otenet στα 40 μέτρα. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση όπως πχ #failover, για την κάλυψη αναγκών #mikrotik Router και Access point σε επαγγελματικό χώρο στην Αθήνα. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_athens

Αθήνα

Προσωρινή τοποθέτηση #Starlink και Access points #mikrotik με σκοπό την κάλυψη αναγκών τόσο σε Guest Wifi όσο και #failover scenario σε event στο κέντρο της Αθήνας

20240301_171324

Πελοπόννησος

Εγκατάσταση #Starlink στη #Μάνη με δική μας custom βάση, ενίσχυση με αντιρίδες λόγο ισχυρών ανέμων, σύνδεση - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχον δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

20231210_130728

Σαλαμίνα

Εγκατάσταση #Starlink στη #Σαλαμίνα με δική μας custom βάση. Καλωδίωση με προστασία.

20240110_145015 (1)

Σαλαμίνα

Εγκατάσταση #Starlink στη #Σαλαμίνα με δική μας custom βάση. Σύνδεση και παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_ubiquiti

Άγιος Στέφανος (Αττική)

Εγκατάσταση #Starlink σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση και κάλυψη για 6 στρέμματα με #Ubiquiti τόσο για τις ανάγκες του προσωπικού όσο και για τους επισκέπτες στα event.

starlink_anopoli_thessaloniki

Άνω Πόλη (Θεσσαλονίκη)

Επανατοποθέτηση #Starlink σε σωστό σημείο για βέλτιστη εμπειρία των χρηστών. Τοποθέτηση με δική μας custom mount και προστασία καλωδίωσης.

starlink_halkidiki

Χαλκιδική (Λουτρά Αγ. Παρασκευής)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στη #Χαλκιδική σε ξενοδοχειακή μονάδα με custom βάση, ενίσχυση με αντιρίδες λόγο ισχυρών ανέμων. Προμήθεια εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών σε Wifi, σύνδεση - παραμετροποίηση.

starlink_ladadika

Λαδάδικα (Θεσσαλονίκη)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στη #Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερο τρόπο στήριξης. Προμήθεια εξοπλισμού Wifi για την κάλυψη αναγκών σε επαγγελματικό χώρο, σύνδεση - παραμετροποίηση.

starlink_paros

Πάρος

Εγκατάσταση #Starlink σε βίλα στην #Πάρο. Προμήθεια εξοπλισμού Wifi τόσο για την κάλυψη αναγκών σε Indoor και Outdoor, απομακρυσμένη υποστήριξη. Σύνδεση - παραμετροποίηση.

starlink_athens_acropoli

Αθήνα

Εγκατάσταση #Starlink στο κέντρο της Αθήνας. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο για την κάλυψη αναγκών σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_trilofo

Τρίλοφο (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Τοποθέτηση με δική μας custom mount - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων οικιακό δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_εγκατάσταση_πήλιο

Πήλιο (Άγιος Βλάσιος)

Εγκατάσταση #Starlink στο Πήλιο. Τοποθέτηση starlink kit και σύνδεση - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_εγκατάσταση_ντράφι

Ντράφι (Πεντέλη)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στο Ντράφι Πεντέλης. Προμήθεια εξοπλισμού Wifi access points, σύνδεση - παραμετροποίηση. Δομημένη καλωδίωση και προστασία στην καλωδίωση του Starlink.

Updating... Πήλιο (Μούρεσι)...

Updating... Πήλιο (Μηλιές)...

Updating... Φολέγανδρος...

Updating... Κύθνος...

Updating... Πύλος...

Updating... Αμπελόκηποι (Αθήνα)...

Updating... Καλλιθέα (Αθήνα)...

Updating... Χαλκιδική (Λουτρά Αγ. Παρασκευής)

Updating... Νέα Σκιώνη (Κασσάνδρα)...

Updating... Σπέτσες...

Updating... Πεύκα (Θεσσαλονίκη)...

Updating... Χαϊδάρι (Αττική)