Ο όρος refurbished περιγράφει μια ειδική κατηγορία μεταχειρισμένων προϊόντων που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια στην αγορά της πληροφορικής και όχι μόνο. 
 
Στόχος της εταιρείας, μετά από την 30ετή πείρα μας στον τομέα παροχής υπηρεσιών πληροφορικής είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας έναν άρτιο υπολογιστή τόσο λειτουργικά όσο και οπτικά. Γι ‘αυτό το λόγο η διαλογή των υπολογιστών από τον προμηθευτή μας γίνεται προσωπικά από εμάς. Προτού ο υπολογιστής φτάσει στα χέρια μας με σκοπό την πώληση του έχουν ακολουθηθεί τα παρακάτω στάδια ανακατασκευής του σε συνεργασία με τον προμηθευτή μας:
 
1. Παραλαβή Εξοπλισμού / Αρχικός Έλεγχος Λειτουργίας / Σύνθεση
2. Αντικατάσταση Ανταλλακτικών / Σύνθεση & Αναβάθμιση /
3. Πιστοποιημένη Διαγραφή Δεδομένων
4. Εγκατάσταση Αυθεντικού Λειτουργικού Συστήματος Windows
5. Αρχικός Ποιοτικός Έλεγχος & Ετικετοποίηση
6. Βαφή
7. Τελικός Έλεγχος Ποιότητας
8. Συσκευασία
 
Ας αποσαφηνίσουμε το εξής: 

Το <<μεταχειρισμένο>> γενικά, σημαίνει συνήθως ότι ένα προϊόν έχει απλά χρησιμοποιηθεί και δεν είναι καινούργιο. Χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε και κάτω από ποιες συνθήκες γινόταν η χρήση του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση καλής λειτουργίας όπως και ότι μπορεί να έχει κρυφές ατέλειες ή κρυφά προβλήματα.
Το <<refurbished>> προϊόν έχει υποστεί όλη την παραπάνω διαδικασία που προαναφέραμε και με πολύ απλά λόγια είναι ένα μεταχειρισμένο προϊόν με εγγυημένη από τον πωλητή, σωστή λειτουργία.
 
Τα προϊόντα refurbished που βλέπετε στο E-shop μας προέρχονται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες πληροφορικής που αποσύρουν τους υπολογιστές τους με σκοπό να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους λόγο της λήξης σύμβασης τους με την εκάστοτε εταιρεία Hp, Dell, Lenovo, επειδή πρέπει να αντικατασταθούν με νεότερους για να καλύπτουν τις απαιτήσεις της εταιρείας αυτής. 
Εμείς σαν εταιρεία προσπαθούμε να  επιλέγουμε μόνο προϊόντα 8ης και έπειτα γενιάς με σκοπό οι υπολογιστές να μπορούν να συμβαδίσουν και να αναβαθμιστούν με το νέο λογισμικό Windows 11 και τα δευτερεύοντα προγράμματα που επιθυμεί ο καθένας.

Επιπλέον να σας τονίσουμε ότι ίσως είμαστε από τις μοναδικές εταιρείες που θα σας προβάλουμε ανά τακτά διαστήματα τα προϊόντα μας σε φυσική μορφή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και όχι με την κλασική φωτογραφία του κατασκευαστή, με σκοπό να μπορείτε να έχετε όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα γι’ αυτό που πρόκειται να αγοράσετε.

Κλείνοντας, ένα refurbished προϊόν είτε σταθερός είτε φορητός υπολογιστής, προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στον αγοραστή από ότι ένα απλό μεταχειρισμένο από έναν άγνωστο πωλητή. Κατανοώντας ότι δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που ο καθένας συνυπολογίζει όπως, κόστος, ποιότητα, Value for Money, η εταιρεία μας δεσμευόμενη με όλα τα παραπάνω σας παρέχει τους καλύτερους refurbished υπολογιστές της αγοράς σε ανταγωνιστικές τιμές με εγγύηση.