Λίγα λόγια και μερικές από τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις μας Starlink, ανά την Ελλάδα.

Η σελίδα μας βρίσκεται διαρκώς υπό ενημέρωση. Ωστόσο μπορείτε πιο κάτω να δείτε μερικές από τις εκατοντάδες εγκαταστάσεις στο portfolio μας με συνοπτικές περιγραφές και υλικό σε βίντεο από την συνολική εγκατάσταση κάνοντας πάνω κλικ.

Ερώτηση: Τι είναι το Starlink ?
Απάντηση: Ένα σύμπλεγμα δορυφόρων της SpaceX σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη που μας παρέχει ευρυζωνικό (δορυφορικό) ίντερνετ με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300mbps με πολύ χαμηλό χρόνο αναμονής (ms/ping). Με πακέτα όπως: Οικιακό, Επαγγελματικό και με (Static iP), Φορητό, Εν κινήσει και για Πλωτά σκάφη.

Ως εταιρεία αναλαμβάνουμε με εγγύηση την συνολική διεκπεραίωση, όπως: την διαμεσολάβηση για την αγορά του εξοπλισμού εκ μέρους σας, παραλαβή-παράδοση του, μελέτη του ακινήτου σας, επαγγελματικού ή οικιακού και όχι μόνο, προμήθεια επιπλέον εξοπλισμού, με σκοπό την σωστή τοποθέτηση του τόσο για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας για ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα όσο και για μία ευχάριστη εμπειρία των τελικών χρηστών. Επίσης είναι πολλές οι περιπτώσεις που δεχόμαστε αιτήματα από χρήστες που ήδη τρέχουν την υπηρεσία της Starlink και αναλαμβάνουμε να κάνουμε optimize (βελτίωση) είτε λόγω λάθος τοποθέτησης είτε λάθος setup εξοπλισμού. Mε άμεσα διαθέσιμα εμπορεύματα όλων των brands Tp-Link, Ubiquiti, Mikrotik, APC, Fortinet, Starlink kit Gen3, καλωδίων, βάσεων τοποθέτησης, access points, routers, Deco’s κλπ  ) είμαστε η πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία στην Ελλάδα σε εγκαταστάσεις Starlink ενώ παράλληλα κατασκευάζουμε custom made mounts – pipe adapters (βάσεις για την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση του πιάτου σας). Η εταιρεία μας και η ομάδα τεχνικών μας με πολυετή εμπειρία στα δίκτυα υπολογιστών, είναι πανέτοιμη να αναλάβει προσωπικά το αίτημα σας στο service@ittechlab.gr ή στο sales@ittechlab.gr .

Επίσης κάνοντας κλίκ εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα αξεσουάρ που κατασκευάζουμε για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση.

Ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση.

Περισσότερα για εμάς πατήστε εδώ

1

Μακεδονία (Νευροκόπι)

Εγκατάσταση #Starlink στη βόρειο Ελλάδα με δική μας δωρεάν custom βάση, σε λατομείο με καλωδίωση με προστασία και τοποθέτηση Outdoor Wifi. Προμήθεια εξοπλισμού και περιφερειακών για την κάλυψη αναγκών σε εφαρμογές γραφείου. Τέλος σύζευξη μέσω site-to-site VPN με την έδρα της επιχείρησης τόσο για τις εμπορικές-λογιστικές εφαρμογές αλλά και την λειτουργία ωρομετρητών στο απομακρυσμένο σημείο.

2

Χαλκιδική (Σκάλα Φούρκας)

Εγκατάσταση #Starlink με δική μας δωρεάν custom βάση στη #Χαλκιδική. Προμήθεια εξοπλισμού #Tp-Link, εγκατάσταση και παραμετροποίηση access points και περιφερειακών. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_ampelokipoi_athens

Αθήνα

Εγκατάσταση #Starlink + #fiber Otenet στα 40 μέτρα. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση όπως πχ #failover, για την κάλυψη αναγκών #mikrotik Router και Access point σε επαγγελματικό χώρο στην Αθήνα. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_athens

Αθήνα

Προσωρινή τοποθέτηση #Starlink και Access points #mikrotik με σκοπό την κάλυψη αναγκών τόσο σε Guest Wifi όσο και #failover scenario σε event στο κέντρο της Αθήνας

20240301_171324

Πελοπόννησος

Εγκατάσταση #Starlink στη #Μάνη με δική μας custom βάση, ενίσχυση με αντιρίδες λόγο ισχυρών ανέμων, σύνδεση - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχον δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

20231210_130728

Σαλαμίνα

Εγκατάσταση #Starlink στη #Σαλαμίνα με δική μας custom βάση. Καλωδίωση με προστασία.

20240110_145015 (1)

Σαλαμίνα

Εγκατάσταση #Starlink στη #Σαλαμίνα με δική μας custom βάση. Σύνδεση και παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_ubiquiti

Άγιος Στέφανος (Αττική)

Εγκατάσταση #Starlink σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση και κάλυψη για 6 στρέμματα με #Ubiquiti τόσο για τις ανάγκες του προσωπικού όσο και για τους επισκέπτες στα event.

starlink_anopoli_thessaloniki

Άνω Πόλη (Θεσσαλονίκη)

Επανατοποθέτηση #Starlink σε σωστό σημείο για βέλτιστη εμπειρία των χρηστών. Τοποθέτηση με δική μας custom mount και προστασία καλωδίωσης.

starlink_halkidiki

Χαλκιδική (Λουτρά Αγ. Παρασκευής)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στη #Χαλκιδική σε ξενοδοχειακή μονάδα με custom βάση, ενίσχυση με αντιρίδες λόγο ισχυρών ανέμων. Προμήθεια εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών σε Wifi, σύνδεση - παραμετροποίηση.

starlink_ladadika

Λαδάδικα (Θεσσαλονίκη)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στη #Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερο τρόπο στήριξης. Προμήθεια εξοπλισμού Wifi για την κάλυψη αναγκών σε επαγγελματικό χώρο, σύνδεση - παραμετροποίηση.

starlink_paros

Πάρος

Εγκατάσταση #Starlink σε βίλα στην #Πάρο. Προμήθεια εξοπλισμού Wifi τόσο για την κάλυψη αναγκών σε Indoor και Outdoor, απομακρυσμένη υποστήριξη. Σύνδεση - παραμετροποίηση.

starlink_athens_acropoli

Αθήνα

Εγκατάσταση #Starlink στο κέντρο της #Αθήνας. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο για την κάλυψη αναγκών σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_trilofo

Τρίλοφο (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στο #Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Τοποθέτηση με δική μας custom mount - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων οικιακό δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_εγκατάσταση_πήλιο

Πήλιο (Άγιος Βλάσιος)

Εγκατάσταση #Starlink στο #Πήλιο. Τοποθέτηση starlink kit και σύνδεση - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_εγκατάσταση_ντράφι

Ντράφι (Πεντέλη)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στο #Ντράφι Πεντέλης. Προμήθεια εξοπλισμού Wifi access points, σύνδεση - παραμετροποίηση. Δομημένη καλωδίωση και προστασία στην καλωδίωση του Starlink.

pilio_mouresi_starlink

Video Updating... Πήλιο (Μούρεσι)...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στο #Πήλιο. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Καλωδίωση σε όλο το ακίνητο και τοποθέτηση - παραμετροποίηση 8 access points (5 indoor - 3 outdoor) με κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. APC ups και εγκατάσταση καμπίνας Rack. Καλωδίωση με προστασία.

pilio_starlink

Πήλιο (Μηλιές)...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στο #Πήλιο. Τοποθέτηση με επιτόπια κατασκευή βάσης με δικό μας mount adapter. Καλωδίωση σε όλο το ακίνητο και τοποθέτηση - παραμετροποίηση 7 access points (4 indoor - 3 outdoor) με κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. APC ups και εγκατάσταση καμπίνας Rack. Καλωδίωση με προστασία.

folegandros_lemon_starlink

Φολέγανδρος (Άνω Μεριά)...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στην #Φολέγανδρο. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση 8 access points (7 indoor - 1 outdoor) σε ήδη υπάρχων δομημένη καλωδίωση με κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. Καλωδίωση με προστασία.

kythnos_starlink

Κύθνος...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στην #Κύθνο. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση 2 access points (1 indoor - 1 outdoor) με μερική εξωτερική περιμετρική καλωδίωση. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_ritsona_chalkida

Video Updating... Ριτσώνα... (Σχηματάρι)

Προμήθεια και εγκατάσταση #Starlink στην #Ριτσώνα - #Χαλκίδα. Τοποθέτηση σε με δική μας βάση και mount adapter σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση με προστασία.

exarxeia_starlink

Εξάρχεια (Αθήνα)...

Εγκατάσταση #Starlink στα #Εξάρχεια. Τοποθέτηση σε ιστό σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση με προστασία.

kallithea_starlink

Καλλιθέα (Αθήνα)...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Καλλιθέα. Τοποθέτηση σε ιστό - παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων οικιακό δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

loutra_agiasparaskevis_chalkidiki_starlink

Video Updating... Χαλκιδική (Λουτρά Αγ. Παρασκευής)...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στην #Χαλκιδική. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση 2 access points (1 indoor - 1 outdoor) με μερική εξωτερική περιμετρική καλωδίωση και UPS. Καλωδίωση με προστασία.

neaskioni_chalkidiki_starlink

Νέα Σκιώνη (Κασσάνδρα)...

Εγκατάσταση #Starlink στη Νέα #Σκιώνη. Τοποθέτηση σε ιστό και δικό μας mount adapter. Κάλυψη αναγκών σε νέα ξενοδοχειακή μονάδα. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_pylos

Video Updating... Πύλος (Ναυαρίνο)...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στο #Ναυαρίνο. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Καλωδίωση PET CAT6 με μηδενικά ορατά σημεία σε όλο το ακίνητο και τοποθέτηση - παραμετροποίηση 5 access points (4 indoor - 1 outdoor) με κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. APC ups. Καλωδίωση με προστασία.

pefka1_thessaloniki_starlink

Video Updating... Πεύκα (Θεσσαλονίκη)...

Εγκατάσταση #Starlink στα #Πεύκα. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων οικιακό δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

athens_chaidari_starlink

Video Updating... Χαϊδάρι (Αττική)...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Αττική. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση όπως πχ #failover, για την κάλυψη αναγκών #mikrotik Router σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση με προστασία.

folegandros_anemo_starlink

Φολέγανδρος (Χώρα)...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Φολέγανδρο. Τοποθέτηση με εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες. Κάλυψη αναγκών σε ξενοδοχειακή μονάδα. Σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο και συμπληρωματική τοποθέτηση #mikrotik access points και 48 port switch με εκ νέου παραμετροποίηση του συνολικού δικτύου. Καλωδίωση με προστασία.

milos_adamas_starlink

Video Updating... Μήλος (Αδάμας)...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Μήλο. Κάλυψη αναγκών σε ξενοδοχειακή μονάδα. Σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο και εκ νέου παραμετροποίηση του συνολικού δικτύου σε #mikrotik. Καλωδίωση με προστασία

milos_sarakiniko_starlink

Video Updating... Μήλος (Σαρακήνικο)...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στην #Μήλο. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση 6 access points (5 indoor - 1 outdoor) σε ήδη υπάρχων δομημένη καλωδίωση με κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. Καλωδίωση με προστασία.

lemoon_litohoro_starlink

Λιτόχωρο (Πλάκα)...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Πλάκα. Τοποθέτηση για την κάλυψη αναγκών σε παραθαλάσσιο beach bar. Καλωδίωση με προστασία.

oraiokastro_thessaloniki_starlink

Θεσσαλονίκη (Ωραιόκαστρο)...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Ωραιόκστρο. Τοποθέτηση σε ιστό με δικό μας mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

pefka2_thessaloniki_starlink

Πεύκα (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στα #Πεύκα. Τοποθέτηση σε ιστό με δικό μας mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

potidaia_starlink

Χαλκιδική (Νέα Ποτίδαια)...

Εκ νέου εγκατάσταση #Starlink στην #Ποτίδαια. Τοποθέτηση με δική μας custom βάση σε δικό μας mount adapter. Καλωδίωση με προστασία. Προσοχή στην τοποθέτηση.

neakallikrateia_starlink

Video Updating... Χαλκιδική (Νέα Καλλικράτεια)...

Εγκατάσταση #Starlink στη Νέα #Καλλικράτεια. Τοποθέτηση σε ιστό 6 μέτρων. Κάλυψη αναγκών σε παραθαλάσσιο beach bar. Σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο και συμπληρωματική τοποθέτηση #tp-link outdoor access point για την κάλυψη αναγκών παραγγελιοληψίας στην παραλία με εκ νέου παραμετροποίηση όλου του δικτύου με #mikrotik και #ubiquiti του συνολικού δικτύου guest. Μερική εξωτερική καλωδίωση. Καλωδίωση με προστασία.

paliouri_chalkidiki_starlink

Video Updating... Παλιούρη (Χαλκιδική)...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Παλιούρη. Τοποθέτηση με starlink pole mount adapter. Προσθήκη δεύτερου starlink router. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_lagonisi

Video Updating... Λαγονήσι...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Λαγονήσι. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

artemida_starlink

Video Updating... Αρτέμιδα (Αττική)...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στην #Αρτέμιδα. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση 4 access points (3 indoor - 1 outdoor) με δική μας καλωδίωση με κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. Καλωδίωση με προστασία και UPS.

starlink_chalandri

Video Updating... Χαλάνδρι...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Χαλάνδρι. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_perama

Πέραμα (Ναυπηγείο)...

Εγκατάσταση #Starlink σε ναυπηγείο στο #Πέραμα. Τοποθέτηση με λίγα μεταβλητά εμπόδια γερανών. Επαγγελματικός χώρος, σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Ακολουθεί δεύτερη φάση με σύνδεση #mikrotik για failover scenario και καλύτερη διαχείρηση.

starlink_aggelochori

Αγγελοχώρι (Θεσσαλονίκη)...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Αγγελοχώρι. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_boat_agioskosmas

Updating... Άγιος Κοσμάς (Σκάφος)...

Τοποθέτηση σε σκάφος, δυνατότητα ρύθμισης θέσης πιάτου από το κινητό σε << Tilt >> με σκοπό την αποφυγή εμποδίων. Δική μας βάση με UV protection. Εύκολη αφαίρεση εξοπλισμού.

starlink_alexandroupoli

Video Updating...Αλεξανδρούπολη...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Αλεξανδρούπολη και προετοιμασία επιπλέον φορητού πακέτου σε βαλίτσα με σκοπό την κάλυψη αναγκών σε πεδίο με ανεμογεννήτριες. Τοποθέτηση σε επαγγελματικό χώρο και καλωδίωση με προστασία. Δημιουργία φορητών ζεύξεων και προετοιμασία με εξωτερικό access point.

starlink_anoliosia

Αχαρνές (Αττικής)...

Εγκατάσταση #Starlink στις #Αχαρνές. Τοποθέτηση σε επαγγελματικό χώρο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_anopoli

Video Updating... Άνω Πόλη (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στην #Άνω Πόλη Τοποθέτηση σε ιστό 6 μέτρων με δική μας βάση custom κατασκευή και mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_chalkida

Video Updating... Χαλκίδα...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Χαλκίδα. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Προμήθεια εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_chortiatis1

Video Updating... Χορτιάτης-1... (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στον #Χορτιάτη. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Πέρασμα καλωδίωσης και τοποθέτηση switch POE και access points. Προμήθεια εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_chortiatis2

Video Updating... Χορτιάτης-2... (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στον #Χορτιάτη. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Πέρασμα καλωδίωσης και τοποθέτηση switch POE και access points. Προμήθεια εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_chortiatis3

Χορτιάτης-3... (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στον #Χορτιάτη. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Πέρασμα καλωδίωσης και τοποθέτηση switch POE και access points. Προμήθεια εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_elani

Video Updating... Ελάνη... (Χαλκιδική)

Εγκατάσταση #Starlink στην #Ελάνη. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_fourka_gaming

Video Updating... Σκάλα Φούρκας... (Χαλκιδική)

Εγκατάσταση #Starlink στην #Σκάλα Φούρκα. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Εκπληκτικά αποτελέσματα σε gaming mode. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_milos_palaiochori

Μήλος... (Παλαιοχώρι)

Εγκατάσταση #Starlink στην #Μήλο. Τοποθέτηση σε ξενοδοχειακή μονάδα με δική μας βάση και mount adapter. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού με access points και σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_milos_klima

Μήλος... (Κλήμα)

Μία ιδιαίτερη εγκατάσταση #Starlink σε γειτονικά καταλύματα στην #Μήλο. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και δημιουργία ζεύξεων 4 σημείων. Καλωδίωση και τοποθέτηση access points, switch POE, UPS σε κάθε ένα από τα 5 καταλύματα. Κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_milos_adamas

Video Updating... Μήλος... (Αδάμας)

Εγκατάσταση #Starlink στην #Μήλο σε ξενοδοχειακή μονάδα 11 δωματίων. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού, καλωδίωση και τοποθέτηση access points εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, switch POE, UPS . Κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_neosvoutzas

Video Updating... Νέος Βουτζάς...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Νέο Βουτζά. Τοποθέτηση σε ήδη υπάρχων ιστό με starlink pipe adapter. Εξωτερική καλωδίωση και τοποθέτηση access points, switch POE, UPS. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_giannitsa

Γιαννιτσά... (Πέλλας)...

Εγκατάσταση #Starlink στα #Γιαννιτσά. Τοποθέτηση με δική μας custom βάση και mount adapter. Εξωτερική καλωδίωση και τοποθέτηση access points, switch POE, UPS. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_kythnos_kalolivadi

Video Updating... Κύθνος... (Καλό Λιβάδι)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στην #Κύθνο. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση 2 access points (1 indoor - 1 outdoor) με ολική εξωτερική περιμετρική καλωδίωση και συνολική εξωτερική εγκατάσταση εξοπλισμού όπως Ubiquiti outdoor switch POE. Επιπλέον εγκαταστάθηκαν και cameres ip. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_trikala

Video Updating... Τρίκαλα... (Θεσσαλία)

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink στα #Τρίκαλα σε επαγγελματικό χώρο. Τοποθέτηση - παραμετροποίηση εξοπλισμού mikrotik router και access point αλωδίωση με προστασία.

starlink_portaria

Πορταριά... (Πήλιο)

Μία ιδιαίτερη εγκατάσταση #Starlink σε φάρμα στο #Πήλιο. Τοποθέτηση με δική μας κατασκευή στην σκεπή επί τόπου και mount adapter. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και δημιουργία ζεύξεων 2 σημείων. Καλωδίωση και τοποθέτηση access points, switch POE, UPS σε κάθε σημείο. Κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_kalochori

Καλοχώρι... (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στο #Καλοχώρι σε επαγγελματικό χώρο. Τοποθέτηση-προμήθεια εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_neaskioni

Νέα Σκιώνη... (Κασσάνδρα)

Εγκατάσταση #Starlink στη #Νέα Σκιώνη. Τοποθέτηση σε ξενοδοχειακή μονάδα με δική μας κατασκευή ιστού επί τόπου και mount adapter. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού με εξωτερικά access ponts, switch POE. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_nikiti

Νικήτη (Χαλκιδική)...

Εγκατάσταση #Starlink στη #Νικήτη. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_kalyves_polygyrou

Video Updating... Καλύβες Πολυγύρου... (Χαλκιδική)

Μία εξαιρετικά δύσκολη και εμβόλιμη εγκατάσταση #Starlink σε ήδη προγραμματισμένο ταξίδι μαζικών εγκαταστάσεων στις #Καλύβες Πολυγύρου. Τοποθέτηση σε ξενοδοχειακή μονάδα με δική μας custom βάση και mount adapter. Εξωτερική καλωδίωση σε όλο το κατάλυμα. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού με εξωτερικά access ponts, switch POE, UPS, κονσόλα διαχείρισης και για απομακρυσμένη υποστήριξη. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_pteleos

Video Updating... Πτελεός...

Εγκατάσταση #Starlink στον #Πτελεό. Τοποθέτηση σε ξενοδοχειακή μονάδα, σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Προμήθεια εξοπλισμού. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_sarti

Video Updating... Σάρτη... (Χαλκιδική)

Εγκατάσταση #Starlink στην #Σάρτη. Τοποθέτηση σε ξενοδοχειακή μονάδα, σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Προμήθεια εξοπλισμού. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_trilofo2

Τρίλοφο (θεσσαλονίκη)...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Τρίλοφο. Τοποθέτηση σε ήδη υπάρχουσα βάση και mount adapter. Εξωτερική καλωδίωση και τοποθέτηση access point, switch POE. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_vourvourou2

Video Updating... Βουρβουρού... (Θεσσαλονίκη)

Εγκατάσταση #Starlink στην #Βουρβουρού. Τοποθέτηση σε ξενοδοχειακή μονάδα, σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο. Προμήθεια εξοπλισμού. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_spetses

Video Updating... Σπέτσες...

Εγκατάσταση #Starlink στις #Σπέτσες. Προμήθεια εξοπλισμού και τοποθέτηση σε παραθαλάσσιο beach bar με δική μας κατασκευή και mount adapter. Τοποθέτηση outdoor access point και ups.

starlink_rafina

Video Updating... Ραφήνα...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Ραφήνα. Τοποθέτηση σε γραφείο με δική μας βάση και mount adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_agia_paraskevi

Αγία Παρασκευή (Αττική)...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Αγία Παρασκευή. Τοποθέτηση σε οικία και καλωδίωση με προστασία.

starlink_ano_liosia

Video Updating... Άνω Λιόσια...

Εγκατάσταση #Starlink στα #Άνω Λιόσια. Τοποθέτηση σε οικία με δική μας βάση και mount adapter.

starlink_shipboat_marinafloisvou

Video Updating... Μαρίνα Φλοίσβου... (Marine FLAT HP)

Αντικατάσταση Standard Starlink kit Gen2 με FLAT High Performance σε σκάφος στη #Μαρίνα Φλοίσβου. Ολοκληρωμένη εγκατάσταση και επέκταση wifi εντός του σκάφους με DECO XE75Pro.

starlink_salamina

Σαλαμίνα (Κακή Βίγλα)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Σαλαμίνα. Τοποθέτηση σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter. Καλωδίωση με προστασία και επέκταση καλωδίωσης για την κάλυψη αναγκών ενσύρματου δικτύου.

starlink_mati

Video Updating... Μάτι...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Μάτι. Τοποθέτηση με εργοστασιακή βάση. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση και τοποθέτηση 3Χ access points (2 out & 1 in) switch POE και UPS. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_tolo

Video Updating... Τολό (Αργολίδα)...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Τολό. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση με UTP σε όλο το ακίνητο και τοποθέτηση 2Χ access points outdoor switch POE. Τοποθέτηση όλου του εξοπλισμού εξωτερικά. Σύνδεση με Deco εσωτερικά του ακινήτου. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_argos

Updating... Άργος...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Άργος. Τοποθέτηση με δική μας βάση και mount adapter.Τοποθέτηση Deco, switch και UPS. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_kalamata

Αβία (Μεσσηνία)...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Αβία. Τοποθέτηση σε ιστό με δικό μας mount adapter. Ιδιαίτερη εξωτερική περιμετρική καλωδίωση με δύσκολα περάσματα - μερεμέτια με μηδενικά ορατά καλώδια και τοποθέτηση 3Χ access points indoor switch POE. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_afytos_chalkidiki

Video Updating... Άφυτος Χαλκιδικής...

Εγκατάσταση #Starlink στην #Άφυτο σε οικισμό με πολυτελή μεζονέτας. Τοποθέτηση Gen3 με pipe adapter και δική μας κατασκευή. Διασύνδεση με ήδη υπάρχων εξοπλισμό και καλωδίωση με προστασία.

starlink_chanioti_chalkidiki

Video Updating... Χανιώτη Χαλκιδικής...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Χανιώτη. Τοποθέτηση με δική μας κατασκευή επιτόπου και mount adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση και τοποθέτηση 1Χ access point (1 outdoor) switch POE και κονσόλα διαχείρισης. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_fourka

Video Updating... Σκάλα Φούρκα - Χαλκιδική...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στη #Σκάλα Φούρκα. Τοποθέτηση σε οικία με δική μας βάση και mount adapter.

starlink_kalyves_polygyrou_chalkidiki

Video Updating... Καλύβες Πολυγύρου - Χαλκιδική...

Εγκατάσταση #Starlink στις #Καλύβες Πολυγύρου. Τοποθέτηση σε ξενοδοχειακή μονάδα με δική μας βάση και mount adapter.

starlink_nea_skioni_chalkidiki

Video Updating... Νέα Σκιώνη - Χαλκιδική...

Εγκατάσταση #Starlink στη #Νέα Σκιώνη. Τοποθέτηση σε μικρό ιστό με δικό μας mount adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση, τοποθέτηση 1Χ access points (indoor) switch POE, διασύνδεση με ενοικιαζόμενα δωμάτια και σύνδεση DECO σε οικία. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_trilofos

Video Updating... Τρίλοφο (Skg)...

Εγκατάσταση #Starlink στο #Τρίλοφο. Τοποθέτηση Gen3 με pipe adapter και δική μας κατασκευή στήριξης, καλωδίωση με προστασία.

starlink_kastri

Video Updating... Καστρί (Χαλκιδική)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στο #Καστρί. Τοποθέτηση σε οικία με δική μας βάση και mount adapter. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και UPS.

starlink_gerakini

Video Updating...Γερακινή (Χαλκιδική)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στη #Γερακινή. Τοποθέτηση σε οικία με starlink short wall mount. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού.

starlink_porto_rafti

Video Updating... Πόρτο Ράφτη...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Πόρτο Ράφτη. Τοποθέτηση σε οικία με δική μας κατασκευή και starlink pipe adapter.

starlink_oropos

Video Updating... Παλάτια (Ωρωπός)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στον #Ωρωπό. Τοποθέτηση σε οικία με δική μας βάση και mount adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση και επέκταση Wifi με προσθήκη access points (1X indoor και 1Χ outdoor). Καλωδίωση με προστασία και προμήθεια συνολικού εξοπλισμού.

starlink_salamina

Video Updating... Σουράβλια (Σαλαμίνα)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στη #Σαλαμίνα. Τοποθέτηση σε οικία με starlink pipe adapter και δική μας βάση. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση και επέκταση Wifi με Deco. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού.

starlink_gen3_athens

Video Updating... Νέος Κόσμος (Αθήνα)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Νέο Κόσμο σε επαγγελματικό χώρο. Τοποθέτηση-προμήθεια εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_gen3_porto_rafti

Video Updating... Πόρτο Ράφτη...

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Πόρτο Ράφτη. Τοποθέτηση με pipe adapter και κατασκευή ιστού επιτόπου. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση 260 μέτρων για την κάλυψη 3 επιπέδων και του περιβάλλοντος χώρου. τοποθέτηση 2Χ access points (indoor) και 1X outdoor, switch POE και Ups. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού και καλωδίωση με προστασία.

starlink_gen2_porto_rafti

Video Updating... Πόρτο Ράφτη...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στο #Πόρτο Ράφτη. Επανατοποθέτηση (optimization) σε οικία και σύνδεση για επέκταση δικτύου Wifi με Deco. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_gen2_andros

Άνδρος...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στην #Άνδρο σε παραδοσιακή πέτρινη οικία και σύνδεση για επέκταση δικτύου Wifi με Deco και outdoor access points. Επίσης σύνδεση καμερών. Ups, switch poe κλπ. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_gen3_hiliadou_nafpaktos

Video Updating... Ναύπακτος (Χιλιαδού)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στη #Ναύπακτο σε οικία με pipe adapter και δική μας custom βάση. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού.

starlink_gen2_artemida_loutsa

Video Updating... Αρτέμιδα...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στην #Αρτέμιδα σε οικία με κατασκευή ιστού επιτόπου και δικό μας mount adapter. Επέκταση με Deco, σύνδεση ups, switch poe. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού.

starlink_gen2_perachora_loutrakiou

Video Updating... Περαχώρα Λουτρακίου...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στην #Περαχώρα Λουτρακίου σε οικία με κατασκευή βάσης επιτόπου και δικό μας mount adapter. Προμήθεια ups.

starlink_gen3_loutra_oraias_elenis

Video Updating... Λουτρά Ωραίας Ελένης...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στα #Λουτρά Ωραίας Ελένης σε οικία με pipe adapter και δική μας custom βάση. Προμήθεια ups.

starlink_gen3_artemida

Video Updating... Αρτέμιδα...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Αρτέμιδα σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter.

starlink_gen2_artemida

Updating... Αρτέμιδα...

Εγκατάσταση #Starlink Gen2 στην #Αρτέμιδα σε οικία με δική μας βάση και mount adapter. Ups και σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο.

starlink_gen3_volos

Video Updating... Βόλος...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Βόλο σε οικία σε υπάρχων ιστό και starlink pipe adapter. Επέκταση δικτύου με καλωδίωση σε άλλον έναν όροφο και σύνδεση Wifi Deco. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού.

starlink_gen3_grevena

Video Updating... Γρεβενά...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στα #Γρεβενά σε επαγγελματικό χώρο με κατασκευή ιστού επιτόπου και starlink pipe adapter. Σύνδεση και παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο.

starlink_gen3_diaporos_chalkidiki

Video Updating... Διάπορος (Χαλκιδικής)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στον #Διάπορο σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter..

starlink_gen3_pefkochori

Πευκοχώρι (Χαλκιδική)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Πευκοχώρι σε οικία σε υπάρχων ιστό και starlink pipe adapter, με μηδενικά ορατά καλώδια σε νεόδμητη βίλα. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_gen3_skala_fourka

Video Updating... Σκάλα Φούρκας (Χαλκιδική)...

Εγκατάσταση - Optimize #Starlink Gen3 στη #Σκάλα Φούρκα σε δική μας γειτονική εγκατάσταση Gen2, σε οικία με κατασκευή ιστού επιτόπου και δυνατότητα αφαίρεσης του πιάτου ανα πάσα στιγμή - starlink pipe adapter,. Εξαιρετική βελτίωση λειτουργίας από την αρχική τοποθέτηση.

starlink_gen3_milos

Μήλος (Αδάμας)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στη #Μήλο σε ενοικιαζόμενα καταλύματα με δικό μας pipe adapter και επέκταση δικτύου Wifi με Access Points indoor και outdoor. Καλωδίωση, Ups, switch poe, κονσόλα διαχείρισης κλπ. Προμήθεια συνολικού εξοπλισμού. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_agioi_theodoroi_korinthos

Video Updating... Άγιοι Θεόδωροι (Κορινθίας)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στους #Αγίους Θεοδώρους σε οικία με δικό μας pipe adapter και κατασκευή ιστού επιτόπου. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_athens_panepistimiou

Video Updating... Αθήνα... (Κέντρο)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Αθήνα σε επαγγελματικό χώρο με κατασκευή ιστού επιτόπου και starlink pipe adapter. Καλωδίωση 45 μέτρων με προστασία.

starlink_glyka_nera

Γλυκά Νερά... (Αττική)

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στα #Γλυκά Νερά σε οικία με starlink pipe adapter. Καλωδίωση με προστασία. Τοποθέτηση Deco για επέκταση Wifi.

starlink_nea_makri

Νέα Μάκρη... (Αττική)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στη #Νέα Μάκρη σε οικία με starlink pipe adapter. Καλωδίωση 45 μέτρων με προστασία. Τοποθέτηση access points indoor σε όλα τα επίπεδα, switch poe, UPS.

starlink_chalkida_drosia

Video Updating... Χαλκίδα (Δροσιά)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Χαλκίδα σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση με UTP pet. Τοποθέτηση access points indoor σε όλα τα επίπεδα, switch poe, UPS. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_nea_smirni

Video Updating... Νέα Σμύρνη...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στη #Νέα Σμύρνη σε οικία με δικό μας pipe adapter και κατασκευή ιστού επιτόπου. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_kifisia

Video Updating... Κηφισιά...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Κηφισιά σε οικία με starlink pipe adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση. Τοποθέτηση access points indoor σε όλα τα επίπεδα, switch poe, UPS. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_asini_argolida

Video Updating... Αργολίδα (Ασίνη)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Ασίνη σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση. Τοποθέτηση access points indoor και outdoor, switch poe, UPS. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_ntrafi_pikermi

Video Updating... Ντράφι (Πικέρμι)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Ντράφι σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση UTP pet. Τοποθέτηση Deco. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_kne_festival_athens

Video Updating... Φεστιβάλ Πάρκο Τρίτση (Ίλιον)...

Προσωρινή διπλή εγκατάσταση #Starlink Gen3 και Starlink Gen2 στο #Ίλιον για την κάλυψη αναγκών σε Φεστιβάλ.

starlink_plexi_athens

Video Updating... Plexi Space Αθήνα (Εκδήλωση)...

Προσωρινή εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Αθήνα για την κάλυψη αναγκών σε εκδήλωση. Επίσης τοποθέτηση access points.

starlink_korinthoss

Video Updating... Κόρινθος...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Κόρινθο σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter. Εξωτερική περιμετρική καλωδίωση UTP pet. Τοποθέτηση access points indoor και outdoor, switch POE.

starlink_karditsa

Video Updating... Καρδίτσα...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Καρδίτσα σε οικία με δική μας βάση και starlink pipe adapter. Τοποθέτηση access points indoor σε όλα τα επίπεδα, switch poe, UPS. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_ioannina

Video Updating... Ιωάννινα...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στα #Ιωάννινα σε οικία με ανακατασκευή σε ήδη υπάρχων ιστό στη σκεπή και starlink pipe adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink.giannitsa

Video Updating... Γιαννιτσά...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 με πακέτο Business και Public iP στα #Γιαννιτσά σε επαγγελματικό χώρο με κατασκευή ιστού επιτόπου και starlink pipe adapter. Σύνδεση και παραμετροποίηση σε ήδη υπάρχων δίκτυο.

starlink_athens

Video Updating... Αθήνα (Σύνταγμα)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Αθήνα σε επαγγελματικό χώρο σε 9 όροφο κτίριο με κατασκευή ιστού επιτόπου και starlink pipe adapter. Καλωδίωση UTP pet. Τοποθέτηση access points indoor, switch POE και UPS.

starlink_athens_plateia_mavili

Video Updating... Αθήνα (Πλατεία Μαβίλη)...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Αθήνα σε επαγγελματικό χώρο με κατασκευή βάσης επιτόπου και starlink pipe adapter. Καλωδίωση με προστασία και σύνδεση σε ήδη υπάρχων δίκτυο.

starlink_artemida_frot

Video Updating... Αρτέμιδα...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στην #Αρτέμιδα σε επαγγελματικό χώρο με ιδιαίτερα περάσματα στην καλωδίωση και κατασκευή βάσης επιτόπου με starlink pipe adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_peristeri

Video Updating... Περιστέρι...

Δύσκολη εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Περιστέρι σε οικία με δική μας επιδαπέδια βάση και starlink pipe adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink aigaleo

Video Updating... Αιγάλεω...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Αιγάλεω σε επαγγελματικό χώρο με δική μας επιδαπέδια βάση και starlink pipe adapter. Καλωδίωση με προστασία.

starlink_dilesi

Drone Video Updating... Δήλεσι...

Εγκατάσταση #Starlink Gen3 στο #Δήλεσι σε οικία με ενίσχυση σε ήδη υπάρχων ιστό στη σκεπή και starlink pipe adapter. Πέρασμα καλωδίου 45 μέτρων αλλά και Pet CAT6 Utp για την επέκταση wifi εντός και εκτός του ακινήτου. Τοποθέτηση Deco, Switch, access points. Καλωδίωση με προστασία.

20231109_100359

Updating... Σπάτα...

20231109_100359

Updating... Αρτέμιδα...

20231109_100359

Updating... Καπανδρίτη...

20231109_100359

Updating... Μοναστηράκι...

20231109_100359

Updating... Πήλιο...

20231109_100359

Updating... Μήλος...

20231109_100359

Updating... Τρίλοφο...

20231109_100359

Updating... Ρόδος...

20231109_100359

Updating... Πευκοχώρι...

20231109_100359

Updating... Σπάτα...

20231109_100359

Updating... Μαγούλα...

20231109_100359

Updating... Τρίκαλα...

20231109_100359

Updating... Κέα (Τζιά)...

20231109_100359

Updating... Πρέβεζα...

20231109_100359

Updating... Ντράφι...

20231109_100359

Updating... Λουτράκι...

20231109_100359

Updating... Current Status = Installations are in progress anywhere...

20231109_100359

Updating... Current Status = Installations are in progress anywhere...

20231109_100359

Updating... Current Status = Installations are in progress anywhere...

20231109_100359

Updating... Current Status = Installations are in progress anywhere...

20231109_100359

Updating... Current Status = Installations are in progress anywhere...

20231109_100359

Updating... Current Status = Installations are in progress anywhere...